Pomoć na putu

VOZZI i budi siguran! Naš cilj je Vaša bezbedna vožnja.

VOZZI 40 BESPLATNO UZ SVAKU REGISTRACIJU

Naši cenjeni klijenti mogu da budu sigurni nakon registracije, 365 dana u godini se vozite u svom automobilu, obezbedite pomoć na putu u slučaju udesa ili kvarova na teritoriji cele Srbije. Više o paketima našeg partnera VOZZI možete pročitati OVDE.

Šlepanje ili manja popravka na putu. Šta god da Vam zatreba.
Stao mi je automobil nasred puta. Šta sada da radim?
Samo pokrenite VOZZi mobilnu aplikaciju i pomoć je tu blizu Vas. Najbliži serviser dolazi za kratko vreme. Da, toliko je jednostavno!

NAŠE USLUGE

Nudimo vam registraciju, tehnički pregled i osiguranje vozila uz najkvalitetniju uslugu i najpovoljnije cene. Postaraćemo se da vam osiguramo bezbednu vožnju, ali i da vam olakšamo proceduru registracije vozila i pružimo vam sve informacije i pomognemo u odabiru najboljeg osiguranja za vaše vozilo. 

Uz tehnički pregled omogućili smo vam i besplatno izdavanje registracione nalepnice, bez čekanja u redovima i za samo nekoliko minuta, kao i besplatan odlazak u SUP umesto vas, ukoliko se radi o promeni vlasništva ili registraciji tek uveženog vozila. U našoj poslovnici dostupne su vam i usluge izdavanja probnih tablica, izdavanja zelenog kartona i kasko osiguranja.

O posebnim pogodnostima koje nudimo za pravna lica možete se informisati pozivom na broj telefona 011 258 1415.

Na našem sajtu dostupan vam je i kalkulator registracije vozila i formular za online zakazivanje tehničkog pregleda.

Aktuelna akcija

Zakažite svoj termin online i ostvarite popust! Umesto 6000 rsd platite 5000 rsd za tehnički pregled.