Usluge - Registracija vozila bgds

Registracija vozila

BGDS Trade nudi kompletnu registraciju vozila, uz najkvalitetniju uslugu i najpovoljnije cene. Stotine zadovoljnih i lojalnih klijenata sa teritorije Čukarice, Železnika, Belih voda, Žarkova, Umke, Sremčice, Petlovog brda, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Vidikovca, Rakovice, Velike Moštanice, Meljaka, Julinog Brda i čitavog Beograda, najbolja su potvrda naše profesionalnosti, efikasnosti i iskustva.

Produžetak registracije vozila podrazumeva tehnički pregled vozila, osiguranje vozila, uplatu taksi i odlazak u MUP radi završetka registracije. Kod registracije tek uveženog vozila, kao i kod prenosa vlasništva vozila, BGDS Trade vam nudi i posebnu pogodost u vidu besplatnog odlaska umesto vas u MUP.

U našoj poslovnici možete obaviti i prvu registraciju svog vozila, bilo da se radi o novom vozilu domaće proizvodnje ili da je ono uvezeno iz inostranstva kao novo ili polovno vozilo. Prva registracija vozila obavlja se u mestu prebivališta za fizička lica odnosno u mestu sedišta firme za pravna lica, pa vaše novo vozilo možete registrovati u BGDS Trade ako imate prebivalište ili sedište firme u Čukarici.

Vozilo se registruje na period od godinu dana, a registracija se može produžiti i 30 dana pre isteka, a datum važenja registracije ostaje nepromenjen.  

Na našem sajtu možete izračunati i tačne troškove svoje registracije vozila uz pomoć kalkulatora registracije.

Aktuelna akcija

Uz svaki zakazan tehnički pregled poklanjamo VOZZI 40 pomoć na putu.

SAFE DRIVE
AKCIJSKI POPUST

ZA ONLINE ZAKAZIVANJE TEHNIČKOG PREGLEDA UZ REGISTRACIJU VOZILA OSTVARUJETE POPUST OD 1500 DINARA  + POKLON KARTICU POMOĆ NA PUTU VOZZI 40.

UMESTO 6000 DINARA, TEHNIČKI PREGLED PO CENI OD 4500 DINARA DO 22.02.2022