Usluge - Registracija vozila bgds

Registracija vozila

BGDS Trade nudi kompletnu registraciju vozila, uz najkvalitetniju uslugu i najpovoljnije cene. Stotine zadovoljnih i lojalnih klijenata sa teritorije Čukarice, Železnika, Belih voda, Žarkova, Umke, Sremčice, Petlovog brda, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Vidikovca, Rakovice, Velike Moštanice, Meljaka, Julinog Brda i čitavog Beograda, najbolja su potvrda naše profesionalnosti, efikasnosti i iskustva.

Produžetak registracije vozila podrazumeva tehnički pregled vozila, osiguranje vozila, uplatu taksi i odlazak u MUP radi završetka registracije. Kod registracije tek uveženog vozila, kao i kod prenosa vlasništva vozila, BGDS Trade vam nudi i posebnu pogodost u vidu besplatnog odlaska umesto vas u MUP.

U našoj poslovnici možete obaviti i prvu registraciju svog vozila, bilo da se radi o novom vozilu domaće proizvodnje ili da je ono uvezeno iz inostranstva kao novo ili polovno vozilo. Prva registracija vozila obavlja se u mestu prebivališta za fizička lica odnosno u mestu sedišta firme za pravna lica, pa vaše novo vozilo možete registrovati u BGDS Trade ako imate prebivalište ili sedište firme u Čukarici.

Vozilo se registruje na period od godinu dana, a registracija se može produžiti i 30 dana pre isteka, a datum važenja registracije ostaje nepromenjen.  

Na našem sajtu možete izračunati i tačne troškove svoje registracije vozila uz pomoć kalkulatora registracije.

Aktuelna akcija

Uz zakazivanje registracije vozila online dobijate popust od 1500din na tehnički pregled i poklon VOZZI 40 pomoć na putu.