Registracija vozila velika Moštanica

Naše komšije nam ukazuju poverenje od 2009. godine,uverite se u kvalitet.

NAŠE USLUGE

Registracija vozila Makiš

BGDS Trade nudi mogućnost registracije vozila svim vozačima iz Velike Moštanice, u svojoj poslovnici na adresi Avalska 94L. Uz kompletnu registraciju vozila, BGDS Trade nudi i usluge: 

Sve ove usluge su vam dostupne po najboljim cenama i uz najpovoljnije uslove plaćanja.

Našim klijentima iz Velike Moštanice nudimo i mogućnost da unapred saznaju troškove registracije vozila uz pomoć našeg kalkulatora registracije, kao i da termin za tehnički pregled zakažu online i tako ostvare popust od 1500 dinara.

NAŠE USLUGE

Nudimo vam registraciju, tehnički pregled i osiguranje vozila uz najkvalitetniju uslugu i najpovoljnije cene. Postaraćemo se da vam osiguramo bezbednu vožnju, ali i da vam olakšamo proceduru registracije vozila i pružimo vam sve informacije i pomognemo u odabiru najboljeg osiguranja za vaše vozilo. 

Uz tehnički pregled omogućili smo vam i besplatno izdavanje registracione nalepnice, bez čekanja u redovima i za samo nekoliko minuta, kao i besplatan odlazak u SUP umesto vas, ukoliko se radi o promeni vlasništva ili registraciji tek uveženog vozila. U našoj poslovnici dostupne su vam i usluge izdavanja probnih tablica, izdavanja zelenog kartona i kasko osiguranja.

O posebnim pogodnostima koje nudimo za pravna lica možete se informisati pozivom na broj telefona 011 258 1415.

Na našem sajtu dostupan vam je i kalkulator registracije vozila i formular za online zakazivanje tehničkog pregleda.

Aktuelna akcija

Zakažite svoj termin online i ostvarite popust! Umesto 6000 rsd platite 4500 rsd za tehnički pregled.