Usluge - Međunarodne vozačke dozvole bgds

Međunarodne vozačke dozvole

Ako putujete u inostranstvo sopstvenim vozilom, u nekim zemljama vam je neophodna međunarodna vozačka dozvola. Ovaj dokument se izdaje osobama sa važećom vozačkom dozvolom izdatom u Republici Srbiji, a rok važenja mu je tri godine od trenutka izdavanja.

Međunarodna vozačka dozovla je potrebna u sledećim zemljama: Belgija, Danska, Italija, Lihtenštajn, Monako, Norveška, Nemačka, Francuska, Holandija, Rusija, Švajcarska, Švedska i Španija.

Međunarodna vozačka dozvola nije potrebna za sledeće zemlje: Albanija, Austrija, Bpsna i Hercebovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Grčka, Hrvatska, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Turska, Ukrajina i Velika Britanija.

BGDS Trade pored svojih osnovnih usluga registracije vozila, tehničkog pregleda i osiguranja vozila, nudi i niz dodatnih usluga, a među njima i izdavanje međunarodne vozačke dozvole.

Ukoliko u inostranstvo putujete tuđim vozilom, pored međunarodne vozačke dozvole biće vam potrebno i međunarodno ovlašćenje, odnosno dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, a za ulazak u neke zemlje biće vam potreban i zeleni karton. Oba ova dokumenta možete izvaditi u BGDS Trade. Uz brzu i kvalitetnu uslugu, ponudićemo vam i sve dodatne informacije koje su vam potrebne.

Nalazimo se u Čukarici, na adresi Avalska 24V.

Aktuelna akcija

Uz zakazivanje registracije vozila online dobijate popust od 1500din na tehnički pregled i poklon VOZZI 40 pomoć na putu.