Tehnički pregled

Tehnički podrazumeva redovni, vanredni ili kontrolni pregled čiji je cilj da potvrdi tehničku ispravnost motornog ili priključnog vozila kako bi se utvrdilo da je ono bezbedno za učešće u saobraćaju. Procedura tehničkog pregleda vozila podrazumeva niz provera koje utvrđuju tehničku ispravnost uređaja, opreme i vozila u celini, koristeći metode merenja i poređenja sa propisanim vrednostima. Tehnički pregled vozila je osnovni preduslov za registraciju vozila.

Na tehničkom pregledu vozila proverava se ispravnost dugog i kratkog svetla, žmigavaca, pozicionog i štop svetla, mehanizma za upravljanje, motora, rashladnog sistema, alnasera i altenatora, kao i kočionog sistema. Utvrđuje se i eventualno postojanje korozije na košu, nosaču motora i prednjem i zadnjem loncu auspuha, proverava se rad brisača i stanje metlica na brisaču i meri dubina šara na pneumaticima. Kontroliše se količina izduvnih gasova i proverava da li iz vozila curi ulje ili gorivo. Pod tehničkim pregledom vozila podrazumeva se i provera propisane opreme: sajle za vuču, trougla, prve pomoći, rezervne gume, aparata za gašenje požara i svetlećeg prsluka.

Na našem sajtu možete zakazati tehnički pregled vozila i tako ostvariti pravo na besplatnu pomoć na putu VOZZI 40 ovde.

BGDS Trade pruža vrhunsku uslugu tehničkog pregleda vozila i profesionalnim pristupom detaljnoj kontroli tehničke ispravnosti vašeg vozila garantuje vam bezbednu vožnju. Zakažite tehnički pregled svog vozila kod nas i pridružite se stotinama zadovoljnih klijenata iz Čukarice, Železnika, Belih voda, Žarkova, Umke, Sremčice, Petlovog brda, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Vidikovca, Rakovice, Velike Moštanice, Meljaka, Julinog Brda i čitavog Beograda.

Aktuelna akcija

Uz svaki zakazan tehnički pregled poklanjamo VOZZI 40 pomoć na putu.

SAFE DRIVE
AKCIJSKI POPUST

ZA ONLINE ZAKAZIVANJE TEHNIČKOG PREGLEDA UZ REGISTRACIJU VOZILA OSTVARUJETE POPUST OD 1500 DINARA  + POKLON KARTICU POMOĆ NA PUTU VOZZI 40.

UMESTO 6000 DINARA, TEHNIČKI PREGLED PO CENI OD 4500 DINARA DO 22.02.2022