Tehnički pregled

Tehnički podrazumeva redovni, vanredni ili kontrolni pregled čiji je cilj da potvrdi tehničku ispravnost motornog ili priključnog vozila kako bi se utvrdilo da je ono bezbedno za učešće u saobraćaju. Procedura tehničkog pregleda vozila podrazumeva niz provera koje utvrđuju tehničku ispravnost uređaja, opreme i vozila u celini, koristeći metode merenja i poređenja sa propisanim vrednostima. Tehnički pregled vozila je osnovni preduslov za registraciju vozila.

Na tehničkom pregledu vozila proverava se ispravnost dugog i kratkog svetla, žmigavaca, pozicionog i štop svetla, mehanizma za upravljanje, motora, rashladnog sistema, alnasera i altenatora, kao i kočionog sistema. Utvrđuje se i eventualno postojanje korozije na košu, nosaču motora i prednjem i zadnjem loncu auspuha, proverava se rad brisača i stanje metlica na brisaču i meri dubina šara na pneumaticima. Kontroliše se količina izduvnih gasova i proverava da li iz vozila curi ulje ili gorivo. Pod tehničkim pregledom vozila podrazumeva se i provera propisane opreme: sajle za vuču, trougla, prve pomoći, rezervne gume, aparata za gašenje požara i svetlećeg prsluka.

Na našem sajtu možete zakazati tehnički pregled vozila i tako ostvariti pravo na popust od 1500din + besplatnu pomoć na putu VOZZI 40 ovde.

BGDS Trade pruža vrhunsku uslugu tehničkog pregleda vozila i profesionalnim pristupom detaljnoj kontroli tehničke ispravnosti vašeg vozila garantuje vam bezbednu vožnju. Zakažite tehnički pregled svog vozila kod nas i pridružite se stotinama zadovoljnih klijenata iz Čukarice, Železnika, Belih voda, Žarkova, Umke, Sremčice, Petlovog brda, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Vidikovca, Rakovice, Velike Moštanice, Meljaka, Julinog Brda i čitavog Beograda.

Aktuelna akcija

Uz zakazivanje registracije vozila online dobijate popust od 1500din na tehnički pregled i poklon VOZZI 40 pomoć na putu.