Registracija vozila Petlovo Brdo

Naše komšije nam ukazuju poverenje od 2009. godine,uverite se u kvalitet.

NAŠE USLUGE

Registracija vozila Petlovo Brdo

BGDS Trade nudi mogućnost registracije vozila svim vozačima iz Petlovog Brda, u svojoj poslovnici na adresi Avalska 94L. Uz kompletnu registraciju vozila, BGDS Trade nudi i usluge: 

Sve ove usluge su vam dostupne po najboljim cenama i uz najpovoljnije uslove plaćanja.

Našim klijentima iz Petlovog Brda nudimo i mogućnost da unapred saznaju troškove registracije vozila uz pomoć našeg kalkulatora registracije, kao i da termin za tehnički pregled zakažu online i tako ostvare popust od 1500 dinara.

NAŠE USLUGE

Nudimo vam registraciju, tehnički pregled i osiguranje vozila uz najkvalitetniju uslugu i najpovoljnije cene. Postaraćemo se da vam osiguramo bezbednu vožnju, ali i da vam olakšamo proceduru registracije vozila i pružimo vam sve informacije i pomognemo u odabiru najboljeg osiguranja za vaše vozilo. 

Uz tehnički pregled omogućili smo vam i besplatno izdavanje registracione nalepnice, bez čekanja u redovima i za samo nekoliko minuta, kao i besplatan odlazak u SUP umesto vas, ukoliko se radi o promeni vlasništva ili registraciji tek uveženog vozila. U našoj poslovnici dostupne su vam i usluge izdavanja probnih tablica, izdavanja zelenog kartona i kasko osiguranja.

O posebnim pogodnostima koje nudimo za pravna lica možete se informisati pozivom na broj telefona 011 258 1415.

Na našem sajtu dostupan vam je i kalkulator registracije vozila i formular za online zakazivanje tehničkog pregleda.

Aktuelna akcija

Zakažite svoj termin online i ostvarite popust! Umesto 6000 rsd platite 4500 rsd za tehnički pregled.

Uz online zakazivanje

POPUST OD 1500 DINARA


SVIM NAŠIM KLIJENTIMA UZ ONLINE ZAKAZIVANJE REGISTRACIJE VOZILA DAJEMO POPUST OD 1500 DIN NA TEHNIČKI PREGLED  + POKLON KARTICU POMOĆ NA PUTU VOZZI 40.