Usluge - Kasko osiguranje bgds

 

Kasko osiguranje

BGDS Trade pored obaveznog osiguranja od autoodgovornosti nudi i mogućnost kasko osiguranja vozila. Za razliku od obaveznog osiguranja koje štiti druge učesnike u saobraćaju i obeštećuje ih u slučaju nezgode nastale vašom krivicom, kasko osiguranje je namenjeno zaštiti vašeg vozila, bilo da ste štetu prouzrokovali vi ili je ona nastala na drugi način, usled eksplozije, požara, grada, oluje, pada ili udara nekog predmeta, tokom demonstracija ili različitih manifestacija… Kasko osiguranje vas štiti i u slučaju krađe automobila, a polisa je važeća u zemlji i u inostranstvu.

Kasko osiguranje predstavlja najbolji način da se zaštitite od iznenadnih troškova, a pokriva delimična oštećenja, ali i totalnu štetu. Činjenice koje govore da je zamena nekih delova na automobilu skuplja od cene kasko osiguranja i da se u Srbiji godišnje ukrade oko 2500 automobila, predstavljaju samo neke od razloga zašto se sve više vlasnika odlučuje da svoja vozila osigura kasko polisom.

BGDS Trade vam omogućava da uz registraciju vozila, tehnički pregled i obavezno osiguranje, iskoristite i uslugu kasko osiguranja i na taj način sebi obezbedite bezbrižniju vožnju.

Aktuelna akcija

Uz zakazivanje registracije vozila online dobijate popust od 1500din na tehnički pregled i poklon VOZZI 40 pomoć na putu.