Putno i osiguranje vozila

Osiguranje od autoodgovornosti je zakonska obaveza svakog vlasnika vozila i predstavlja jedan od uslova za registraciju vozila. Ovo osiguranje naziva se i „osiguranje trećih lica“ i garantuje da će osiguravajuće društvo čiju ste polisu odabrali, umesto vas nadoknaditi štetu ukoliko ona vašom greškom bude načinjena nekom učesniku u saobraćaju. Ovo osiguranje ne nadoknađuje štetu pričinjenu na vašem vozilu – za to služi kasko osiguranje, koje nije obavezno, ali je veoma korisno i koje takođe možete uplatiti u BGDS Trade.

Osiguranje od autoodgovornosti garantuje da će osiguravajuće društvo oštećenima nadoknaditi štetu do visine maksimalnih iznosa propisanih zakonom, a ukoliko je šteta veća od maksimalnog iznosa, razliku nadoknađuje vlasnik vozila koji je prouzrokovao štetu.

Polisa osiguranja od autoodgovornosti važi do naznačenog isteka ugovora, čak i ako dođe do promene vlasnika vozila.

Uz obavezno osiguranje, BGDS Trade nudi i putno osiguranje koje vas štiti prilikom putovanja u inostranstvo i pokriva eventualne troškove medicinskih usluga, u cilju bezbednijeg i bezbrižnijeg putovanja.

BGDS Trade u saradnji sa svojim partnerima, nudi vam putno i osiguranje vozila po najboljim uslovima.

Aktuelna akcija

Uz svaki zakazan tehnički pregled poklanjamo VOZZI 40 pomoć na putu.

SAFE DRIVE
AKCIJSKI POPUST

ZA ONLINE ZAKAZIVANJE TEHNIČKOG PREGLEDA UZ REGISTRACIJU VOZILA OSTVARUJETE POPUST OD 1500 DINARA  + POKLON KARTICU POMOĆ NA PUTU VOZZI 40.

UMESTO 6000 DINARA, TEHNIČKI PREGLED PO CENI OD 4500 DINARA DO 22.02.2022