Kalkulator registracije

Očekuje vas registracija vozila? Tehnički pregled vozila, obavezno osiguranje od autoodgovornosti, a možda vam je potreban i zeleni karton. Verovatno se pitate koliko će sve to da vas košta.

Nema potrebe da tragate za informacijama o iznosu lokalnih i republičkih taksi niti da posežete za digitronom. Umesto toga, upotrebite naš kalkulator registracije i saznajte precizan iznos troškova koji vas očekuju.

Jednostavno unesite podatke u kalkulator koji je pred vama i kliknite na dugme „izračunaj“ kako biste saznali cenu registracije vozila. Od podataka koji će vam biti potrebni, tu su godište vozila, snaga i zapremina motora, vrsta vozila, odnosno da li se radi o putničkom vozilu, teretnom vozilu ili motoru, premijski stepen, informacija o broju šteta koje ste imali i dodatne informacije ukoliko ih ima. Potrebno je da označite i da li vam je potrebna kompletna registracija vozila sa tehničkim pregledom ili samo tehnički pregled vozila, kao i da li vam je uz osiguranje vozila potreban i zeleni karton. Bgds trade nalazi se na adresi Avalska 24V, pa će vam kalkulator automatski u polju „opština“ ponuditi opciju „Čukarica“.

Nakon što izračunate troškove registracije svog vozila, na stranici za zakazivanje tehničkog pregleda možete odabrati slobodni termin koji vam najviše odgovara i zakazati tehnički pregled svog vozila. Na ovaj način ostvarićete pravo na pravo na popust od 1500din na tehnički pregled i besplatnu pomoć na putu VOZZI 40.

Akcija:

  • Uz zakazivanje registracije vozila online dobijate popust od 1500din na tehnički pregled

Način plaćanja:

  • U gotovini
  • Čekovima građana na 7 mesečnih rata
  • Debitne i kreditne kartice

Radno vreme: