KAKO DA REGISTRACIJA VOZILA NE BUDE PREVELIKO OPTEREĆENJE ZA VAŠ BUDŽET?

Registracija vozila za mnoge predstavlja dodatno opterećenje za lični i porodični budžet, ali ona je zakonska godišnja obaveza svih vozača. BGDS Trade uvek nastoji da svojim klijentima obezbedi najbolju uslugu, ali i najbolje cene i uslove plaćanja. Kod nas možete obaviti registraciju vozila, tehnički pregled, osiguranje vozila, ali i niz drugih usluga, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo način plaćanja koji će najmanje opteretiti vaš budžet.

Našim klijentima nudimo mogućnost plaćanja:

  • Gotovinom
  • Čekovima na odloženo do 6 mesečnih rata
  • Platnim karticama

Registracija vozila putem administrativne zabrane može biti veoma velika olakšica za vaš budžet, a dostupna je svim stalno zaposlenim osobama, kao i penzionerima. Procedura registracije vozila putem administrativne zabrane je vrlo jednostavna i ako se odlučite za ovu mogućnost plaćanja, naši zaposleni će vas detaljno uputiti u potrebnu dokumentaciju i vaša registracija će biti završena u ekspresnom roku.

Ne zaboravite da i troškove registracije vozila možete izračunati unapred uz pomoć našeg kalkulatora registracije, kao i da obavezan tehnički pregled pred registraciju možete zakazati online na našem sajtu i ostvariti pravo na specijalne poklone osiguranje putnika i pomoć na putu VOZZI 40.