OD ČEGA ZAVISI CENA REGISTRACIJE VOZILA?

Na ukupnu cenu registracije vozila utiče nekoliko stavki. Pored cene tehničkog pregleda vozila i takse za registracionu nalepnicu, koja je fiksna, tu su i neke promenljive kategorije.

Na prvom mestu tu je cena polise obaveznog osiguranja koja se razlikuje u zavisnosti od tarifa samih osiguravajućih kuća, ali i u zavisnosti od snage motora kod putničkih vozila, odnosno zapremine motora kod motocikala i nosivosti kod teretnih vozila. U troškove registracije ulazi i taksa za budžet Republike Srbije, koja se određuje u odnosu na godište vozila i kubikažu motora, kao i lokalna komunalna taksa čija visina zavisi od opštine u kojoj se registruje vozilo. BGDS Trade se nalazi u Avalskoj 24V, u Čukarici, a pored naših stalnih klijenata iz Železnika, Belih voda, Umke, Sremčice, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Rakovice, Petlovog brda i Vidikovca, poverenje nam ukazuju i klijenti iz celog Beograda. Uz vrhunski profesionalizam, razlog za to su i naše povoljne cene i uslovi plaćanja.

Kako biste brzo i jednostavno izračunali tačne troškove koji vas očekuju prilikom registracije vozila, preporučujemo vam da upotrebite naš kalkulator registracije .

Takođe, kako biste izbegli čekanje i gužvu, preporučujemo vam da unapred rezervišete svoj termin za tehnički pregled vozila. To možete učiniti i ovde, gde vas očekuje i popust za online zakazivanje!