Registracija vozila bez stresa

REGISTRACIJA VOZILA BEZ STRESA

Na šta prvo pomislite kada neko kaže „registracija vozila“? Ako ste jedan od onih kod kojih ove reči izazivaju asocijaciju na gužve, čekanje u redovima, beskonačnu papirologiju i nervozu i ako vam se već bude neprijatna sećanja i hvata vas nervoza dok pokušavate da izračunate koliko još ima vremena do tog datuma u godini kada vas neizbežno očekuje nova registracija vozila, krajnje je vreme da se to promeni!

Proces registracije vozila ne bi smeo da bude nešto što vas svake godine iznova navodi da se zapitate da li vam je automobil zaista toliko neophodan, i apsolutno može da postane rutinska aktivnost koju obavljate bez napora i stresa. Kako? Pre svega, potrebna vam je agencija u kojoj sve možete da obavite na jednom mestu. Kako registracija vozila podrazumeva prethodno obavljen obavezan tehnički pregled vozila i uplatu polise osiguranja, BGDS Trade vam nudi mogućnost da sve ovo obavite na jednom mestu, u našoj poslovnici u Avalskoj 24V, u Beogradu. Nudimo vam usluge vrhunskog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama, a uz brojne olakšice, popuste i akcije.

Ako želite da se unapred obavestite o troškovima koji vas očekuju, na našem sajtu vam je dostupan i kalkulator cene registracije vozila koji će vam izračunati sve troškove nakon što unesete tražene podatke.

Kao posebnu pogodnost izdvajamo poklone osiguranje putnika + pomoć na putu VOZZI 40 ako svoj termin rezervišete online.

Odaberite BGDS Trade za svoju sledeću registraciju vozila i uverite se zašto nam na stotine zadovoljnih klijenata ukazuje poverenje i šta je to što opravdava našu lidersku poziciju u Čukarici i Rakovici, pre svega među našim komšijama iz Železnika, Belih voda, Umke, Sremčice, Ostružnice, Rušnja, Makiša, Petlovog brda i Vidikovca, ali i među klijentima iz čitavog Beograda.

Ako su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate , vrlo rado ćemo vam pružiti odgovore na sva vaša pitanja i razrešiti vam sve nedoumice.